Teraz jest 20 gru 2014, o 18:52

Kończy Ci się umowa w Orange, Play, T-mobile? Chcesz otrzymać 6 abonamentów gratis?
Zostaw Kontakt

Przedłuż umowę przez internet – Zobacz ofertę dedykowaną specjalnie dla Ciebie


Aero2 - zasieg?

Tematy związane z Internetem Mobilnym.
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Przed założeniem tematu należy użyć opcji szukaj. Jeżeli temat był już poruszany to od razu otrzymasz odpowiedź.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

AZRAEL

Szalony PlusManiak

  • Posty: 624
  • Dołączył(a): 22 lut 2012, o 20:34
  • Lokalizacja: Kartuzy
  • Podziękował : 40 razy
    Otrzymał podziękowań: 11 razy
  • Moja taryfa: Mix+, LTE
  • Model telefonu: Overmax Vertis Plus

Aero2 - zasieg?

Post12 wrz 2013, o 06:36

Witam.
Mam pytanie odnosnie sieci aero2. Korzysta ono z anten 3G i HSPA. Czy jezeli mam oba zasiegi w domu wewnatrz to bedzie mi dzialalo aero?
Pilnie potrzebuje bo CDMA nie starcza mi na miesiac i w ostatnie 1.5 tygodnia nie mam internetu.
Pozdr,
AZRAEL

Wysłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Krzysiek_Plus

Specjalista Plusa

  • Posty: 11219
  • Dołączył(a): 18 gru 2012, o 16:58
  • Podziękował : 33 razy
    Otrzymał podziękowań: 955 razy

Re: Aero2 - zasieg?

Post12 wrz 2013, o 10:26

AZRAEL, tak sygnał sieci AERO2 jest dostępny dla użytkowników sieci Plus. Kwestia posiadania terminalu obsługującego WCDMA900. Jeśli sygnał jest "gwarantowany" wewnątrz to powinno działać bez problemu.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Obrazek

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Offline
Avatar użytkownika

AZRAEL

Szalony PlusManiak

  • Posty: 624
  • Dołączył(a): 22 lut 2012, o 20:34
  • Lokalizacja: Kartuzy
  • Podziękował : 40 razy
    Otrzymał podziękowań: 11 razy
  • Moja taryfa: Mix+, LTE
  • Model telefonu: Overmax Vertis Plus

Re: Odp: Aero2 - zasieg?

Post12 wrz 2013, o 11:11

A moza to kupic gdzies u Was czy tylko poprzez przelew?
Zadziala na routerze od cdma ? ;)

Ps. Zadziala na LG L7 ?

Wysłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Krzysiek_Plus

Specjalista Plusa

  • Posty: 11219
  • Dołączył(a): 18 gru 2012, o 16:58
  • Podziękował : 33 razy
    Otrzymał podziękowań: 955 razy

Re: Aero2 - zasieg?

Post12 wrz 2013, o 12:47

AZRAEL napisał(a):A moza to kupic gdzies u Was czy tylko poprzez przelew?


Wybacz, ale nie rozumieniem jaki przelew? :roll: (Terminal to: telefon, modem)

Możesz zakupić opcje prepaid (Nowy Plus Internet na Kartę), lub umowę w ramach abonamentu np.: bez sprzętu.

AZRAEL napisał(a):Zadziała na routerze od cdma ? ;)


Nie

AZRAEL napisał(a):Ps. Zadziała na LG L7 ?


Tak
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Obrazek

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Offline
Avatar użytkownika

AZRAEL

Szalony PlusManiak

  • Posty: 624
  • Dołączył(a): 22 lut 2012, o 20:34
  • Lokalizacja: Kartuzy
  • Podziękował : 40 razy
    Otrzymał podziękowań: 11 razy
  • Moja taryfa: Mix+, LTE
  • Model telefonu: Overmax Vertis Plus

Re: Odp: Aero2 - zasieg?

Post12 wrz 2013, o 13:10

Hmm a daloby rade na modemie ktory obsluguje 2G tylko ? 8-)

Wysłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Krzysiek_Plus

Specjalista Plusa

  • Posty: 11219
  • Dołączył(a): 18 gru 2012, o 16:58
  • Podziękował : 33 razy
    Otrzymał podziękowań: 955 razy

Re: Aero2 - zasieg?

Post12 wrz 2013, o 13:25

AZRAEL, nie, modem musi obsługiwać 3G na częstotliwości 900 MHz.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Obrazek

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ


Powrót do Plus Internet - Oficjalny Dział Plusa



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: barman_pl, Darek.74 i 26 gości