adichilless napisał(a):Jeszcze takie pytanie nie z tematu:
Czy osoba posiadająca tę taryfę (mixplus4 duo) może wysyłać za darmo nielimitowane SMS-y do 36i6, bo widziałem pakiet za 8 zł, ale nie jestem pewien czy on działa dla nowych i starych abonamentów?
Chodzi Ci zapewne o pakiet (właściwie nie pakiet a promocję) Bezlik SMS.
Mały wyciąg z
regulaminu:3. W ramach Promocji Abonent MIXPLUS może aktywować usługę, w ramach której może z zasięgu sieci Plus wysyłać nieograniczoną liczbę wiadomości SMS do abonentów sieci Plus, w tym 36.66 („Usługa”) przez okres wskazany w pkt. 9 Regulaminu.
* ta druga szóstka jest tylko indeksem górnym do jakiegoś przypisu, to nie błąd

1. Promocja "Bezlik SMS” („Promocja”) jest organizowana przez Polkomtel S.A.1 i obejmuje Użytkowników MIXPLUS2, którzy korzystają z taryfy MIXPLUS3 udostępnionej przez Polkomtel S.A. od 06.10.2008 r., tj. mixIV; od 14.04.2010 r., tj. mixIV duo, oraz Abonentów MIXPLUS4, którzy korzystają z taryfy MIXPLUS5 udostępnionej przez Polkomtel S.A. od 20.07.2010 r., tj. mixIV duo dla Abonentów MIXPLUS (zwanych dalej łącznie „Abonentami MIXPLUS”).
Czyli wręcz odwrotnie - dla starszych taryf tak, dla nowej nie (najnowsza to Mix V).