Teraz jest 23 maja 2018, o 11:48

Zostaw Kontakt





Zmiana operatora

Na Poważne tematy i o wszystkim innym...
Offline
Avatar użytkownika

N2O

Nowy

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): 27 sty 2018, o 21:43
  • Podziękował : 1 raz
    Otrzymał podziękowań: 0 raz
  • Model telefonu: SONY XPERIA E4

Zmiana operatora

Post27 sty 2018, o 21:50

Mam takie pytanie. Może trochę głupie a może nie ale zawsze mnie to zastanawiało. Dlaczego jak jestem za granicą to zmienia mi się sieć? Żeby ułatwić moje pytanie podam przykład:

Mam numer w Plusie, jadę do Włoch a są tam: Vodafone, Wind, 3 (Tre), TIM. Gdy już jestem na miejscu to automatycznie sieć zmienia mi się na Vodafone IT mimo że ja chciałbym korzystać z innego. Pytanie jest proste. Dlaczego się zmienia i dlaczego na Vodafone a nie np. na Wind?
Offline
Avatar użytkownika

sl@w_es

Moderator

  • Posty: 3586
  • Dołączył(a): 4 cze 2011, o 11:09
  • Lokalizacja: Wielkopolska
  • Podziękował : 15 razy
    Otrzymał podziękowań: 272 razy
  • Moja taryfa: N Plush Ja+NK SuperK
  • Model telefonu: myPhone Hammer +, Samsung GT-S5611, Wiko PF 4G

Re: Zmiana operatora

Post28 sty 2018, o 08:14

Przebywając za granicą, masz dwie możliwości wyboru operatora roamingowego...

Jak wybrać operatora?

Za ten post autor sl@w_es otrzymał podziękowanie od
N2O(28 sty 2018, o 18:05)
Offline
Avatar użytkownika

N2O

Nowy

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): 27 sty 2018, o 21:43
  • Podziękował : 1 raz
    Otrzymał podziękowań: 0 raz
  • Model telefonu: SONY XPERIA E4

Re: Zmiana operatora

Post28 sty 2018, o 18:05

I wszystko jasne... I wanna thank you much

Powrót do O wszystkim



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości