Teraz jest 29 cze 2017, o 11:54

Zostaw Kontakt




problem z wczytywaniem strony

Mobilny dostęp do internetu, wiadomości o technologi LTE - nowości, pytania, problemy
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

stober

Nowy

  • Posty: 1
  • Dołączył(a): 27 gru 2016, o 11:26
  • Podziękował : 0 raz
    Otrzymał podziękowań: 0 raz

problem z wczytywaniem strony

Post27 gru 2016, o 11:38

a52017

Dzień dobry,
Mam problem z wczytywaniem jednej konkretnej strony, która nawiasem mówiąc jest w sieci i w innych lokalizacjach wczytuje się w 100% normalnie. Kilka m-cy temu zdarzyło nam się przegapić płatność do plusa, w związku z czym na internet LTE została nałożona blokada. Przy próbie wejścia do netu wyświetlał się obrazek graficzny blokady. Ponieważ internetu Plusa używamy w firmie - w sklepie internetowym, którego ciągłe wyświetlanie potrzebne nam jest do pracy, głównie mamy otwartą jedną stronę - naszego sklepu. Fakturę opłaciliśmy, problem po kilku dniach zniknął i.... pojawił się podobnie ok. 10 dni temu. Coś się routerowi przypomniało, coś odgrzebał z jakichś czeluści swojej pamięci i.... umarł butach. Generalnie cały internet chodzi normalnie, ale jedna strona - ta nasza strona nie wczytuje się. Zamiast niej, próbuje się wczytać obrazek z blokady, żródło strony wygląda tak: <center><img src=blokada.png></center>. I za Chiny ludowe nie chce to wrócić do normy. Czyszczenie cacha przeglądarki nie pomoga, zresztą problem nie jest w konkretnym komputerze. Każdy komputer podpięty pod router wyświetla stronę błędnie. Mamy router ZTEMF28D. Jak to paskudztwo "przeczyścić"? Proszę o pomoc

Powrót do Internet, LTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości