22 sty 2017, o 12:19
Problem w tym, że chyba nikomu z Polsatu Cyfrowego nie zależy na nowych klientach.
Po pierwsze, na stronie Polsatu Cyfrowego znalazełm do pakietów tylko konfigurator dla SmartDom, dla SmartFirma nie ma
Po drugie. Około roku temu pare razy zgłaszałem przez formularz intrnetowy chęć przystąpienia, oczyiwście z informacją że konsultant się ze mną skontaktuje. Taką próbę podjąłem jeszcze dwa razy, ostatnio około 1 miesiąca temu, w grudniu 2016.
NIKT NIGDY DO MNIE NIE ODDZWONIŁ Z JAKĄKOLWIEK PROPOZYCJĄ OFERTY.
Po trzecie, tak jak o smartDom infromacje można znaleźć dosłownie wszędzie i dość obszerne są te informacje. To jeśli chcę znaleźć więcej infromacji o SmartFirma, poza regulaminem i prostym opisem oferty to jets to opisywane w formie dość minimalnej.
Mam wrażenie, że oferta SmartFirma jest zrobiona by była, bez nacisku na zdobycie klientów na tą ofertę.
Taki mój wniosek to raczej jest pozytywny wniosek, bo to może oznaczać że jest to oferta zbyt dobra, albo skierowana do węższego kręgu odbiorców
Interesuje mnie generalnie dodatkowa telewizja.
MAM PYTANIE DODATKOWE.
Jako że SMARTFIRMA 2 weszła w życie dość dawno, to czy nieoficjalnie widać czy słychać coś na choryzoncie o ofercie SMARFIRMA 3 ? :)