qpa_16,
qpa_16 napisał(a): "Pakiet kwotowy 30 zl Mix " i pytanie na co to moge wykorzystac, chodzi mi czy moge za to kupic pakiet internetu?
Nie:
W ramach Promocji Abonent będzie mógł korzystać z pakietu kwotowego w wysokości określonej wponiższej tabeli przeznaczonego na krajowe połączenia głosowe, wiadomości SMS i MMS, transmisję danych, (z wyłączeniem połączeń międzynarodowych, SMS i MMS międzynarodowych, połączeń i SMS odbieranych w roamingu, połączeń i SMS wykonywanych w roamingu, SMS Premium, MMS Premium, dostępu do serwisówrozrywkowych i informacyjnych, usług Zwrotny SMS i MMS WAP Push Premium) („Pakiet kwotowy”), na zasadach określonych w Cenniku dla Taryfy Plus Mix 7 dla Abonentów Plus Mix.
qpa_16 napisał(a):i drugie pytanie gdzie sie podzialy te doladowania skora zrobilem 2 razy po 60 zl to sciaga mi za pakiet 55 a 2 cale doladowanie gdzie przepadło?
Jeżeli zostały wybrane zobowiązania na kwotę 60zł, to przy dwóch zasileniach zostały pobrane następujące opłaty: 10 zł na SMS-y bez limitu, 10 zł na pakiet internetowy + 2*35 zł za minuty bez limitu do wszystkich (pakiet kontraktowy – opłata pobierana z każdego doładowania kontraktowego).
qpa_16 napisał(a):jeszcze jedno jak sprawdzic ile zostało mi MB z pakietu? bo w kazdej sieci innej wystarczy kod wklepac ;0
Wpisując kod *136#.