13 cze 2017, o 21:55
Witam, pare miesięcy temu przedłużyłam telefonicznie umowę mix na kartę, a jako że brałam nowy telefon, poprosiłam o wysłanie również duplikatu karty, ponieważ stara już swoje wysłużyła. Tak też się stało, ale że aktywacja nie dochodziła do skutku przez dłuższy czas, stwierdziłam, że aktywuje ją później bo pilnie potrzebowałam wykonać ważne telefony (a stara karta nadal była aktywna). Niestety, później zupełnie o tym zapomniałam i karta leżała nieaktywowana i nieużywana w pudełku. Jednak zależało by mi na ponownej możliwości jej aktywowania ze względu na to iż stara sim nie obsługuje usługi LTE, którą mam w umowie w ramach pakietu, a szkoda żebym nie mogła z niego korzystać w pełni. Widziałam, że jest to chyba możliwe przez wysłanie numeru telefonu i nr seryjnych kart formularzem, czy w moim przypadku też się to uda ? Jest tylko jeden problem, skąd wziąć ten numer seryjny starej karty ? Bo jeśli widnieje na niej, to go nie odczytam, bo karta była wycinana i jest dość powycierana... ;( da radę zaradzić coś na to ? Bo chwilowo nie mam możliwości udać się do salonu.