Teraz jest 19 cze 2018, o 07:36

Zostaw Kontakt





połączenia międzynarodowe i roaming

W tym dziale pytamy o Plus Mix i Plus na Kartę. Odpowiedzi udzielą Wam specjaliści Plusa
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Przed założeniem tematu należy użyć opcji szukaj. Jeżeli temat był już poruszany to od razu otrzymasz odpowiedź.
Offline
Avatar użytkownika

Joanna_Plus

Specjalista Plusa

  • Posty: 19146
  • Dołączył(a): 18 gru 2012, o 18:40
  • Podziękował : 48 razy
    Otrzymał podziękowań: 1570 razy

Re: połączenia międzynarodowe i roaming

Post14 cze 2018, o 11:29

brow,

Słowacja, Serbia, Bułgaria - dzwoni się normalnie, bez użycia krótkiego kodu.

Macedonia:
- T-Mobile (d.Mobimak) - wymaga użycia kodu,
- Vip - dzwoni się bez użycia krótkiego kodu.

Grecja:
- Vodafone, WIND (d. TIM, Stet Hellas & Telestet), COSMOTE – dzwonimy bez użycia kodu,
WIND (d. Q-Telecom) - wymaga użycia kodu.

Turcja:
- Vodafone (d.TELSIM GSM), AVEA (d. ARIA) – dzwonimy bez użycia kodu,
- TURKCELL - wymaga użycia kodu.

Rumunia:
- Vodafone (d. CONNEX), Cosmote (d. cosmorom GSM) – nie wymaga użycia kodu,
- Orange (d. Mobilrom) - wymaga użycia kodu.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Obrazek

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Offline
Avatar użytkownika

brow

Nowy

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): 9 lip 2017, o 15:02
  • Podziękował : 0 raz
    Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: połączenia międzynarodowe i roaming

Post14 cze 2018, o 15:21

Dziękuję :-)
Offline
Avatar użytkownika

TomPL

PlusManiak

  • Posty: 88
  • Dołączył(a): 12 cze 2013, o 08:59
  • Lokalizacja: Warmia
  • Podziękował : 7 razy
    Otrzymał podziękowań: 1 raz
  • Model telefonu: NOKIA 700 Symbian Belle

Re: połączenia międzynarodowe i roaming

Post15 cze 2018, o 06:58

Rumunia:
- Vodafone (d. CONNEX), Cosmote (d. cosmorom GSM) – nie wymaga użycia kodu,
- Orange (d. Mobilrom) - wymaga użycia kodu.

Potwierdzam, znajoma (z telefonem Orange) w Rumunii miała kłopot z Orange - nie łączyło, a nie miała pojęcia, że trzeba jakieś kody używać ;) Pomogła zmiana sieci na Vodafone.
Poprzednia strona

Powrót do Plus Mix/Plus na Kartę - Oficjalny dział Plusa



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości