Przykłady użytkownika z wczoraj: http://plusforum.pl/viewtopic.php?f=100 ... 75#p130099Krzysiek_Plus pisze:Zaś dolegliwości wynikające z tego rozwiązania są odczuwalne wyłącznie przez niewielki procent użytkowników najbardziej intensywnie korzystających z usługi, którzy jednocześnie są najbardziej aktywni w Internecie.
LTE bez limitu
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
- Krzysiek_Plus
- Specjalista Plusa
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: LTE bez limitu pytanie
MoonieK, nie wszyscy tylko:
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

U mnie tak samo. Ten sam pakiet, bez problemów (tyle ze ja miesięcznie 50GB zużywam). Po przekroczeniu 25GB lejek 10/3 aż do dziś. Dziś uwolnienie prędkości i chodzi szybciej.Teg pisze:Dzisiaj jest chyba ostatni dzień przed resetem pakietów i u mnie jak na razie wszystko działa OK. Pobrane 220 GB i lejek tak jak powinien być ustawiony na 10 Mbps tak jest . (abonament za 59 zł)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czyli u ciebie wszystko działa prawidłowo. A jak zżerasz teraz 50 GB to te załóżmy 300 będzie tobie ciężko zdobyć. O ile ten FUP kiedyś nie zacznie szybciej działać.
tak, tak, ja bardzo intensywnie korzystałem, 88gb w 20 dni i 1 mbps zamiast 20, (dwudziestokrotnie mniej niż to co w umowie) których swoją drogą nigdy nie zobaczyłem. Jeśli nie ma pewnej liczby gb po której jest fup to jest to BARDZO NIESPRAWIEDLIWE bo ludzie płacą tyle samo a dostają różnie.Krzysiek_Plus pisze:zzz, i takie możliwości otrzymują, ewentualne ograniczania wprowadzane są dopiero po obraniu znaczącej ilości danych.
Zaś dolegliwości wynikające z tego rozwiązania są odczuwalne wyłącznie przez niewielki procent użytkowników najbardziej intensywnie korzystających z usługi, którzy jednocześnie są najbardziej aktywni w Internecie.
MoonieK, tak znam wymienione punktu regulamin, odpowiedzi w poprzednim poście.
Zgodnie z 2.2 w zależności od wybranej taryfy uzyskujesz określoną maksymalną prędkość, zaś punkt 8b informuje iż wraz rosnącym zużyciem danych (ilością pobranych danych) mogą nastąpić ograniczenia tej prędkości.
Krzysiek nie ma szans ze pobrałem 220 GB maksymalnie pobrałem 150 GB. poza tym jak biorę coś bez limitu to oczekuje ze będzie to bez limituKrzysiek_Plus pisze:MoonieK, nie wszyscy tylko:Przykłady użytkownika z wczoraj: http://plusforum.pl/viewtopic.php?f=100 ... 75#p130099Krzysiek_Plus pisze:Zaś dolegliwości wynikające z tego rozwiązania są odczuwalne wyłącznie przez niewielki procent użytkowników najbardziej intensywnie korzystających z usługi, którzy jednocześnie są najbardziej aktywni w Internecie.
Niezadowoleni klienci usługi "Lejek Power LTE" - https://www.facebook.com/pluspowerltein ... owzlimitem
Tak czytam te wasze smuty mając w pamięci, że rzeczywiście gdzieś w okolicach 300gb można dostać lejek, nie wiem czego się spodziewaliście skoro w regulaminie jasno jest napisane, że mogą wam przyciąć neta nawet do 32kbps, powinniście się cieszyć z tych 10-20Mb, w tej cenie jak na internet mobilny jest to nadal dobra oferta.
JEDYNE co mi się nie podoba i jedyne co powinno wam się nie podobać, to to że lejek dostawany jest na stałe, a nie tylko w przypadku gdy linia jest obciążona. To rzeczywiście powinno być zrobione po ludzku.
JEDYNE co mi się nie podoba i jedyne co powinno wam się nie podobać, to to że lejek dostawany jest na stałe, a nie tylko w przypadku gdy linia jest obciążona. To rzeczywiście powinno być zrobione po ludzku.
lukiboss, dokładnie tak! Wtedy miały by sen różne abonamenty i FUP. A teraz FUP to tylko ruchomy pakiet danych.
-
- Szalony PlusManiak
Nie ma co tu dyskutować z Krzyśkiem , nie przegadacie go , nie przekonacie do swoich racji,wiem to po sobie :D Nie za to otrzymuje pieniążki od Plusa
Składajcie reklamacje , reklamacje i jeszcze raz reklamacje ! Tylko reklamacje w których próbujcie chociaż sensownie wytłumaczyć swoje racje , w których domagajcie się czego oczekujecie!
Dziś dostałem odpowiedz na jedną reklamacje o której całkiem zapomniałem. Składana podczas rozmowy telefonicznej z konsultantem , w której to dopytywałem się dlaczego ograniczyli mi prędkość do 1 Mbps (po pobraniu 300 GB). Zasłonił się regulaminem , powiedział że jedyne co to może przyjąć reklamacje - skorzystałem.
Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie. Zostaną wystawione faktury korygujące anulujące opłaty za okres do 4.9.2014 r. :D Tylko ,że pierwszy miesiąc kosztował mnie 0 zł , a te parę dni reszty okresu rozliczeniowego grosze , więc nie będę czekał na te korekty z utęsknieniem
"Nadmieniam, że a ww. numerze zostały dokonane stosowne modyfikacje systemowe , celem wyeliminowania opisanych problemów. Przepraszam Pana za powstałe niedogodności" Ta część odpowiedzi mnie bardziej zaciekawiła :D
Jednakże Plus to Plus więc spodziewam się raczej ciekawych niespodzianek , teraz pewnie dostanę lejek już przy 200 GB
Zobaczymy pod koniec miesiąca na pewno będzie znów grubo ponad 300 GB , jeśli mi na to pozwolą 

Składajcie reklamacje , reklamacje i jeszcze raz reklamacje ! Tylko reklamacje w których próbujcie chociaż sensownie wytłumaczyć swoje racje , w których domagajcie się czego oczekujecie!
Dziś dostałem odpowiedz na jedną reklamacje o której całkiem zapomniałem. Składana podczas rozmowy telefonicznej z konsultantem , w której to dopytywałem się dlaczego ograniczyli mi prędkość do 1 Mbps (po pobraniu 300 GB). Zasłonił się regulaminem , powiedział że jedyne co to może przyjąć reklamacje - skorzystałem.
Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie. Zostaną wystawione faktury korygujące anulujące opłaty za okres do 4.9.2014 r. :D Tylko ,że pierwszy miesiąc kosztował mnie 0 zł , a te parę dni reszty okresu rozliczeniowego grosze , więc nie będę czekał na te korekty z utęsknieniem

"Nadmieniam, że a ww. numerze zostały dokonane stosowne modyfikacje systemowe , celem wyeliminowania opisanych problemów. Przepraszam Pana za powstałe niedogodności" Ta część odpowiedzi mnie bardziej zaciekawiła :D
Jednakże Plus to Plus więc spodziewam się raczej ciekawych niespodzianek , teraz pewnie dostanę lejek już przy 200 GB

Re: Odp: LTE bez limitu pytanie
Czasy gdy ktos komus narzucal co ma myslec i z czym sie zgadzac minely.lukiboss pisze:Tak czytam te wasze smuty mając w pamięci, że rzeczywiście gdzieś w okolicach 300gb można dostać lejek, nie wiem czego się spodziewaliście skoro w regulaminie jasno jest napisane, że mogą wam przyciąć neta nawet do 32kbps, powinniście się cieszyć z tych 10-20Mb, w tej cenie jak na internet mobilny jest to nadal dobra oferta.
To gratulację zycia w Raju, bo u nas, na Ziemi, trend istnieje nadal i postępuje z każdym rokiem.
I tu jest cale sedno sprawy jak by tak było nie miał bym problemu.lukiboss pisze:JEDYNE co mi się nie podoba i jedyne co powinno wam się nie podobać, to to że lejek dostawany jest na stałe, a nie tylko w przypadku gdy linia jest obciążona. To rzeczywiście powinno być zrobione po ludzku.
Niezadowoleni klienci usługi "Lejek Power LTE" - https://www.facebook.com/pluspowerltein ... owzlimitem
### PR do usuniecia ###
- Krzysiek_Plus
- Specjalista Plusa
rezmus, PR, w poniedziałek startuje nowa oferta prepaid Plush.
zzz, tak wiem, już o tym przypadku wspomniałem tutaj:

zzz, tak wiem, już o tym przypadku wspomniałem tutaj:
zzz, tak, ale jeśli się nie mylę tylko w Twoim przypadku była taka sytuacja. W pozostałych jest to zazwyczaj 300-400GB. Zgłosiłem ten przypadek, ma zostać skorygowany wraz z zmianą klasy.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Zebym sie tylko doczekal. Szkoda ze przy wystawianiu faktur nie pomylily wam sie klasy
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2014, o 15:54 przez f0rteka, łącznie zmieniany 1 raz.
7 dni testowania LTE POWER abo 89,90 zł - VLOG http://tinyurl.com/qgkg7wl