Wypowiedzenie wypowiedzeniem szału już nie robi przy takim ruchu między operatorami... Ale może dadzą ci S9 za 1zł

Więcej to można teraz dostać jedynie "rabatu" na abonament, bo na pewno nie GB. A propozycja 12 GB z lejkiem zamiast aktualnych 22 GB za tą samą cenę to raczej nie jest oferta. Fakt faktem, wykorzystać to ciężko jak zasięg w kratkę ale jednak jak mówisz, że dostać więcej można to masz dowód.largo pisze:Tu moge powiedzieć że w 100% się mylisz bo dostałem więcej niż chciałema co do znajomości ofert Plusa jak i konkurencji troszkę się mylisz - akurat w temacie jestem na bieżąco... Ale widać ty chyba jesteś nadal ROK w plecy
![]()
Wypowiedzenie wypowiedzeniem szału już nie robi przy takim ruchu między operatorami... Ale może dadzą ci S9 za 1zł
doprecyzuj proszę co masz dokładnie na myśli.mexy pisze:Moje pytanie - czy telefony w salonie mają podobne promocje jak te na stronie www?
Jeżeli umowa jest zawarta na osobę indywidualną lub osobę fizyczną prowadzącą działalność gospodarczą, to w przypadku chęci przedłużenia umowy w placówce stacjonarnej, może dokonać tego aktualny właściciel numeru. Jeżeli umowa miałaby być zawarta przez inną osobę, to w tym przypadku honorowane jest również pełnomocnictwo w formie pisemnej lub upoważnienie notarialne. W sytuacji przedłużenia umowy przez sklep internetowy, honorowane jest tylko upoważnienie notarialne (jeżeli aneks ma zostać podpisany przez osobę trzecią).mexy pisze:jaki dokument jest potrzebny do podpisania umowy w moim imieniu przez pełnomocnika
Np cena Huwaei P20 lite na wiosennej przecenie, obecnie na stronie jest 1zł na start + raty (zamiast 250zł na start), czy taka sama cena jest w salonie stacjonarnie?Basia_Plus pisze: doprecyzuj proszę co masz dokładnie na myśli.
Cena tego sprzętu, w zależności od kanału sprzedaży, może się jednak różnić.mexy pisze:czy taka sama cena jest w salonie stacjonarnie?
jeżeli umowa miałaby być zawarta przez inną osobę, to w tym przypadku honorowane jest również pełnomocnictwo w formie pisemnej lub upoważnienie notarialne.MojNick pisze:Czy można podpisać w salonie jakieś upoważnienie do negocjacji w zakresie też innego numeru,
Pełnomocnictwo powinno zostać sporządzone w formie pisemnej i zawierać:MojNick pisze: I czy przy upoważnieniu muszą być obydwie osoby, czy wystarczy, jak będzie to tylko jedna osoba, ta która upoważnia?