Ron napisał(a):Ehhh. Jak chcesz płacić więcej to ok. Mały pakiet GB i brak darmowych komunikatorów.
Zasięg jest taki sam, bo to jest ta sama sieć.
Ocenę obsługi zostawię bez komentarza. Nie dzwonie staram się załatwić wszystko przez internet.
hehe rozumiem twoje argumenty:) czyli o zasieg sie nie bac. Bardzo mila infolinia az sie zdziwilem obie panie na prawde mile i konkretnie:D
Ty jestes tu guru, jaka jest roznica w kosztach za mmms/sms/ polaczenia miedzy taryfami Nowy plush a Prosto na karte?
wiem ze mojej mamie jak najszybciej chce zmienic taryfe. Koszta jakie ma na Twoim Planie czy tam Pakiecie sa horrendalne. Mam plan isc droga :
zmiana na onwy Plush albo prosto na karte i dokupic bedac w nowej taryfie jakis pakiet internetu. W Nowym plushu moge kupic cos bardzo malego nawet bo Whatsapp za friko jesta Prosto na Karte wlasnie nie pamietam ale tez jest pakiet 1gb albo 3 gb i poprostu mama bedzie uzywac whatsapa ale umowmy sie nie zuzyje raczej 1gb nawet miesiecznie
oo tu jerst opcja Prosto na kartke od konsultantki:
Taryfa: PROSTO NA KARTĘ <CENNIK>
Okres karencji: 70 dni
kod na zmianę taryfy: *147*26# / koszt: 5 zł (19.03.2018 - 30.06.2018 - bezpłatnie)
1. Do wszystkich w Plus za darmo
- koszt: 0 zł / ważność: 30 dni od każdego zasilenia za minimum 25 zł (usługa cykliczna)
wł.:*136*11*02# + zasilenie za min. 25 zł / wył.: *136*00*02#
Regulamin / FAQ
2. Środki Ważne Rok
- koszt: 0 zł / wymaga zasilenia za min. 5 zł
wł.:*136*11*01# / wył.: *136*00*01#
* usługa nie wymaga aktywacji. Powyższy kod potrzebny tylko w przypadku jej utraty (po wygaśnięciu ważności konta)
Regulamin
3. Pakiety Internetowe (cykliczne):
• 3 GB (non stop), koszt: 5 zł / 30 dni, wł.: *136*11*03# / wył.: *136*00*03# (w UE: 0,53 GB)
Regulamin / FAQ
no i teraz hit - moj ojciec tez jest w plusie ale on nic nie potrzebuje ale czemu by nie wykorzystac tego i dwa nmumery tak jak twoja siostra 3 zrobila w abo. Placic 20zl za abo biorac ojca do promocji ... 10gb no limit to dla mamy wygodna oplcja skoro mowisz ze z zasiegiem nie bedzie problemu. Ojcowi to ryba i tak neta nie uzywa ale nie bedzie w tej taryfie co mama prehistorycznej.