Witam.
Pod koniec kwietnia tego roku uruchomiłem nową wówczas promocję, polegającą na wstąpieniu do klubu kibica poprzez wysłanie SMSa "KIBICUJE" na odpowiedni numer i otrzymaniu bonusu 25 GB. Oprócz tego jeden z punktów regulaminu obiecywał:
Abonenci zapisani do Klubu Kibica będą objęci specjalnymi promocjami i komunikacją SMS i będą o nich informowani zgodnie z harmonogramem ich uruchamiania.
Bonus owszem, otrzymałem ale dawno skończył się jego okres ważności. O promocji zapomnialem bo żadnych innych obiecanych
specjalnych promocji
nie było. Teraz zaczęła się olimpiada i Plus się przebudził obiecując GB za medale.
I tu moje pytanie. Czy do klubu kibica trzeba zapisać się ponownie? Medal już był a ja jak dotąd żadnego bonusu nie dostałem. Nigdzie też nie ma śladu, że promocja jest uruchomiona (kody *121# albo *136#) chociaż nigdy jej nie wyłączałem.
jeśli przystąpiłeś do Klubu Kibica wcześniej i wykorzystałeś już pakiet 25 GB to nic nie musisz robić o ile się z tego Klubu nie wypisałeś.
Ponowne wysłanie SMS-a o treści KIBICUJE na numer 80724 w przypadku przynależności do tego Klubu spowoduje otrzymanie wiadomości o treści: "Jesteś już zapisany do promocji "Klub Kibica". Czekaj na informacje o promocjach, zniżkach i zaglądaj na www..plus/klub Pozdrawiam, Plus"
Pakiet GB za medale zostanie przyznany w ciągu 24 godz. od zdobycia medalu. Sprawdzenia pakietu dokonasz kodem *121# oraz w iPlus na www; w aplikacji mobilnej niestety nie doszukałem się takich informacji.
P.S.
U mnie od wczesnych godzin rannych na kolejne numery docierają wiadomości o przyznaniu pakietu za medal.
„Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi.” - Stanisław Jerzy Lec
Aktualizacja: Przed chwilą otrzymałem kolejnego SMS-a. Widać, że najpierw jest wysyłany SMS o przyznaniu pakietu a dopiero po kilku godzinach o jego włączeniu.