eSIM w sieci Plus
-
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: eSIM w sieci Plus
Dołączam się do pytań poprzedników. Proszę o jasną odpowiedź:
czy Plus w ogóle pracuje nad MULTISIM, a jeśli tak, to czy wdrożenie jest kwestią roku czy dłuższego okresu czasu?
czy Plus w ogóle pracuje nad MULTISIM, a jeśli tak, to czy wdrożenie jest kwestią roku czy dłuższego okresu czasu?
Witam użytkowników forum.
Mam ten sam problem co Poprzednicy. Też oczekuję jasnej deklaracji na temat daty dostępności multi eSIM na smartwatch Apple. W tej chwili blokuje mnie koszt rezygnacji z abonamentu, niestety nierozważnie przedłużyłem umowę na 2 lata, ale jeśli w ciągu kilku miesięcy nie nie otrzymam działającego rozwiązania, to zmienię operatora. Pieniądze to nie wszystko...
Pozdrawiam.
Mam ten sam problem co Poprzednicy. Też oczekuję jasnej deklaracji na temat daty dostępności multi eSIM na smartwatch Apple. W tej chwili blokuje mnie koszt rezygnacji z abonamentu, niestety nierozważnie przedłużyłem umowę na 2 lata, ale jeśli w ciągu kilku miesięcy nie nie otrzymam działającego rozwiązania, to zmienię operatora. Pieniądze to nie wszystko...
Pozdrawiam.
-
- V.I.P.
Obawiam się, że nikt wam takiej daty nie poda - rzadko kiedy takie informacje pojawiają się przed komunikatem prasowym.
-
- Nowy
Ja od kilku tygodni używam esim z Plusa (taryfa Prosto na Kartę) jako dodatkowy nr na tel od pracodawcy.
A co do Apple Watch, myślę żeby po prostu kupić starter Rok ważności konta i go używać na Apple Watch po przekonwertowaniu na esim. Z tego co się orientowałem to starter to 5zł a później 3zł za miesiąć, także jak dla mnie akceptowalny wydatek żeby móc mieć w pełni funkcjonalny zegarek.
A z dzwonieniem, to pewnie przekierowanie jakieś zrobię z tel na watch.
A co do Apple Watch, myślę żeby po prostu kupić starter Rok ważności konta i go używać na Apple Watch po przekonwertowaniu na esim. Z tego co się orientowałem to starter to 5zł a później 3zł za miesiąć, także jak dla mnie akceptowalny wydatek żeby móc mieć w pełni funkcjonalny zegarek.
A z dzwonieniem, to pewnie przekierowanie jakieś zrobię z tel na watch.
-
- Prawie PlusManiak
Dzień dobry, być może się coś zmieniło w sprawie eSIM więc zapytam
Czy jest (lub będzie) możliwość posiadania jednego numeru na SIM i eSIM jednocześnie?
Czy jest (lub będzie) możliwość posiadania jednego numeru na SIM i eSIM jednocześnie?
Ostatnio zgłębiałem temat i nadal nie ma takiej możliwości. Co do przyszłości to niestety nie mam pojęcia.
-
- Początkujący PlusManiak
Podbijam temat multy esim. Zegarek i telefon na jednym numerze!!!!! Kiedy? Konkurencja nie spi¡!!!!
Tak, jak pisałem w czerwcu 2023, zmieniłem operatora i jestem zadowolony. Plus chyba też, bo nie zadaję mu już pytań o multi sim.
Pozdrawiam forumowiczów. Życzę cierpliwości.
Pozdrawiam forumowiczów. Życzę cierpliwości.
Jak to jest z eSIM dla usług prepaid? Według informacji znalezionych w internecie (w tym tutaj) jest taka możliwość. Tymczasem odwiedziłem dzisiaj salon Plusa w Rudzie Śląskiej bo chciałem dopytać o szczegóły i pracownik poinformował mnie, że nie mam takiej możliwości. Według niego tylko w usługach abonamentowych można korzystać z eSIM.
Nie było żadnych informacji o zmianach. W pomocy na stronie operatora jest info:
Karty eSIM są dostępne dla wszystkich ofert usług mobilnych – abonament, MIX, na kartę, także na numerach w ofertach internetowych
- imarcin0409
- V.I.P.
Pracownik chce zarabiać, nie masz abonamentu, tylko kartę, to ci zaproponuje jakiś i będziesz miał eSIM...g-rs pisze: ↑4 wrz 2024, o 14:21Jak to jest z eSIM dla usług prepaid? Według informacji znalezionych w internecie (w tym tutaj) jest taka możliwość. Tymczasem odwiedziłem dzisiaj salon Plusa w Rudzie Śląskiej bo chciałem dopytać o szczegóły i pracownik poinformował mnie, że nie mam takiej możliwości. Według niego tylko w usługach abonamentowych można korzystać z eSIM.
Przepraszam, ale chciałbym się mylić .