Jaki telefon wybrać?

Testy telefonów, smartonów i tabletów przeprowadzane przez plusblog.pl . Wszytko co związane z telefonami. Jaki telefon wybrać, pytania, porady, sugestie.
Mateusz3
Nowy
Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook

Re: Jaki telefon wybrać?

Post autor: Mateusz3 »

Witam!
Chciałbym napisać o przejściu z Androida na iOS. Przeszedłem na iOS rok temu i nie zamierzam wracać. Jedną z głównych zalet dla mnie była stabilność działania, szybkość aktualizacji i wysoki poziom bezpieczeństwa. Telefon nie zawiesza się. Zauważyłem, że ci, którzy przeszli z Androida na iOS, nigdy nie wracają z powrotem.
Technologie to tylko narzędzie. Ważne jest, jak ludzie je wykorzystują. — Bill Gates
Zlatan Uzovnik
Nowy

Post autor: Zlatan Uzovnik »

iPhone 16?
Mateusz3
Nowy

Post autor: Mateusz3 »

Cześć! Wybrałbym raczej iPhone 15, jest bardziej przystępny cenowo, zwłaszcza po premierze modelu 16. Różnice między nim a iPhone 16 nie zawsze uzasadniają dopłatę. iPhone 15 już ma wydajny procesor, świetny aparat i dobrą baterię, co czyni go aktualnym na kilka lat. wiele ulepszeń w iPhone 16 nie zawsze daje znaczną różnicę w codziennym użytkowaniu.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2024, o 10:15 przez mariusz9a, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Brak zgody na reklamę - link usunięty.
Technologie to tylko narzędzie. Ważne jest, jak ludzie je wykorzystują. — Bill Gates
ODPOWIEDZ