Dzeń dobry!
Nie korzystałam z Plusa przez długi okres czasu. Nie pamiętam kodu PUK i nie rejestrowałam PESEL. Czy mogłabym odnowić swój numer telefonu?
Mam wpisać PUK kod, ale nie pamętam niestety, a numer PESEL nie jest rejestrowany :(
Joanna_Plus pisze: ↑11 paź 2024, o 14:28
Witaj HalynaVasylevska,
ten numer loguje się jeszcze do sieci? Czy już jest nieaktywny?
Dzeń dobry!
Nie korzystałam z Plusa przez długi okres czasu. Nie pamiętam kodu PUK i nie rejestrowałam PESEL. Czy mogłabym odnowić swój numer telefonu?
kod PUK uzyskasz kontaktując się telefonicznie bądź mailowo z naszym BOK. Jeśli wybierzesz drugą formę kontaktu, podaj numer, którego sprawa dotyczy oraz dane na jakie został on zarejestrowany.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?
Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Dzień dobry.
Bardzo proszę o pomoc w sprawie zawieszenia numeru. Został zawieszony wczoraj (27.11.2024) wieczorem z powodu nieświadomego złamania regulaminu.
Jest to numer nie tylko prywatny ale i wykorzystywany w moim serwisie rowerowym, posiada go setki klientów, więc odzyskanie go jest dla mnie priorytetem.
Nr zgłoszenia: CASE/241128/264
Nr tel:66XXXXXXX
Serdecznie dziękuję
Ostatnio zmieniony 28 lis 2024, o 10:54 przez Joanna_Plus, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Ukrycie numeru telefonu. Na forum nie podajemy takich danych.
Joanna_Plus pisze: ↑28 lis 2024, o 11:00
Witaj Kamil123K,
Kamil123K pisze: ↑28 lis 2024, o 10:27
Nr zgłoszenia: CASE/241128/264
Poprosiłam o udzielenie odpowiedzi na tę wiadomość.
Złożyłem ponowną reklamację poprzez telefoniczne biuro obsługi klienta.
Oto nr dokumentu który otrzymałem:
25637934
Bardzo proszę o ponowne przekazanie, ponieważ sprawa jest bardzo pilna.
Pozdrawiam
Witam, a czy jest możliwość przeniesienia takiego nieaktywnego numeru do Plusa? Około tydzień temu zablokowali mi numer w Playu i jak dotąd nie chcą go aktywować (zablokowany właśnie przez roczny brak doładowań). Dzięki, pozdrawiam