Mam pytanko.
Czy jako aktualny użytkownik plusha na abonament z umową na czas nieokreślony jest opcja dostac ofertę 2x20 zł z 80gb na start (rośnie do 300) czy też jestem skazany włącznie na ofertę 2x25 zl 40gb które rośnie do 200? Nie interesuje mnie zmiana operatora i powrót aby dostać lepsze warunki, pytam czy jest opcja bez kombinowania czy też pora rozglądać się za oferta konkurencji?
podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?
Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Mam w sumie taki sam problem jak MojNick, dodatkowo chce przenieś trzeci numer z plus abonament(jest już na wypowiedzeniu) do plush abo i skorzystać z opcji 3x20 z 80gb na start(itd). Jest opcja aby to zrobić wszystko za jednym zamachem?
Czy ja też mogę poprosić o pomoc ? Mam 2 umowy w plush które mi się kończą. Płacę obecnie 2x20 zł z chęcią bym przedłużył umowę w plushu ale niestety nie dostaje propozycji 2x20 zl bo niby muszę jakiś nowy numer
mieć tylko 2x25 zł, wiec brak dobrej oferty dla starych klientów. Z przykrością będzie trzeba zmienić operatora ..
podeślijcie proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numery kontaktowe pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodajcie słowo: FORUM oraz swoją nazwę użytkownika.
Witam,
mam ten sam problem. Dwa numery w Plush abonament na czas nieokreślony, od czerwca 2023 r., za każdy płacę 19,99 zł/mc i mam tylko 15 GB. Dodatkowo mam internet LTE ze sprzętem za 99 zł/mc. Chciałbym zmienić umowę na nowy Abonament M w Plush, na obydwa numery, żeby płacić za każdy 20 zł zamiast 40 zł, czyli umowa na dwa numery i 50% rabatu, mieć 80 GB na start. Niestety dwóch różnych konsultantów na infolinii uważa, że to niemożliwe, a widzę po komentarzach tutaj, że jednak wielu sie nie poddało i udało im się.
Proszę o pomoc. Nie chcę zrywać umowy, przechodzić do konkurencji, po czym wracać, jako nowy klient. Proszę stałych klientów traktować poważnie i uczciwie. Dostałem propozycję płacić 5 zł/mc więcej za mniejszy nowy Abonament S, albo przejść do Plus i płacić 99 zł, za wszystkie trzy SIM na umowie 24 m-ce!
Czekam na pozytywne rozwiązanie sprawy i propozycję nowego Abonamentu M w Plush dla dwóch numerów, każdy za 20 zł/mc po rabatach.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
z pozycji forum nie mam wglądu do ofert. Mogę jednak zaproponować kontakt konsultanta, który przedstawi Ci aktualną propozycję umowy. Jeśli jesteś zainteresowany, podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika. Pozdrawiam również.
Ja miałem ta rozmowę już 2 razy, brak możliwości dla aktualnego klienta wzięcia umowy o której tu mowa, a więc 2x 20 zł z 80gb na start , proponują tylko 2x25 zł za 40gb na start.
Chyba że to ja mam pecha i konsultant mnie nie lubi, bo 2x dzwonił ten sam.
W moim przypadku to niestety będzie już raczej na pewno oznaczało pożegnanie definitywne z plusem i przejście do konkurencji.
Niestety nic z tego nie będzie. Powiedziano mi, że nie mogę przenieść swoich dwóch numerów Plush na nowe umowy w nowy Abonament M, ta oferta jest tylko dla nowych użytkowników w Plush...trzeba przenieść się do innej sieci konkurencji z lepszą ofertą, gdzie dają więcej GB za 20 zł/mc, niż te moje marne 15GB...