Rok ważności konta

W tym dziale pytamy o Plus Mix i Plus na Kartę. Odpowiedzi udzielą Wam specjaliści Plusa
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Awatar użytkownika
Joanna_Plus
Specjalista Plusa
Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook

Re: Rok ważności konta

Post autor: Joanna_Plus »

Sim+,

możesz skorzystać z usługi Ważne konto. Szczegółowe informacje na tej stronie: https://www.plus.pl/waznekonto
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Obrazek

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Awatar użytkownika
Sim+
Szalony PlusManiak

Post autor: Sim+ »

Joanna_Plus pisze: 18 sie 2025, o 10:00 Sim+,

możesz skorzystać z usługi Ważne konto. Szczegółowe informacje na tej stronie: https://www.plus.pl/waznekonto
A jeszcze lepszą opcją jest przejście na taryfę Prosto na Kartę za 5zł i doładowanie potem za 5zł . Konto wtedy jest ważne rok od momentu doładowania.
Prepaid jest dla mądrych i bogatych, a abonament dla leniwych i ubogich:)
Timbuktu
Nowy

Post autor: Timbuktu »

Dzień dobry, mam numer w Nowy Plush, wczoraj wysłałem SMS: KUPUJE PLUSHWAZNYROK na numer 2601 i nie mogąc doczekać się potwierdzenia zrobiłem aktywację w aplikacji, tutaj potwierdziło natychmiast i pobrało opłatę 10,00pln, po czym po pewnym czasie znowu dostałem potwierdzenie i znowu pobrało opłatę, proszę o zwrot nienależnie pobranej opłaty lub przedłużenie konta o dodatkowy rok czyli do 27.10.2027
Awatar użytkownika
Joanna_Plus
Specjalista Plusa

Witaj Timbuktu,
Timbuktu pisze: 28 paź 2025, o 13:41 proszę o zwrot nienależnie pobranej opłaty lub przedłużenie konta o dodatkowy rok czyli do 27.10.2027
Dokonać tego może jedynie Departament Reklamacji. Informacje jak złożyć reklamację znajdziesz tutaj.

Obrazek

wlo
V.I.P.

Post autor: wlo »

Promocję Rok Ważności Konta w Plushu (5 zł) zastąpiła Plush Ważny Rok (5 zł, później 10 zł)... Podobnie jak w przypadku innych promocji i usług, w listopadzie 2024 r. promocja została zmieniona - z ważności "do odwołania" wprowadzono datę progową 31.12.2025 r. (aktualizacja w maju 2025 r. nie zmieniła tych warunków).
Wszystkie numery, którymi zarządzam (to kilkanaście numerów - moje i członków rodziny, którzy powierzyli mi "opiekę" nad swoimi numerami, które nie są normalnie użytkowane) a i użytkowane numery, ale doładowywane w sposób, który nie pozwala na utrzymanie ciągłości ważności na połączenia wychodzące, mają ważność do 2 lutego 2026 r. Czy powinienem najpóźniej 31 grudnia br. przedłużyć ich ważność, czy możemy liczyć na aktualizację promocji Plush Ważny Rok?
Awatar użytkownika
Joanna_Plus
Specjalista Plusa

wlo,

promocja będzie kontynuowana.

Obrazek

wlo
V.I.P.

Post autor: wlo »

Joanna_Plus pisze: 27 lis 2025, o 12:43 wlo,

promocja będzie kontynuowana.
Dzięki za informację.
Mam nadzieję, że nowy regulamin będzie przed 31 grudnia? Bo już mnie pytają czy na pewno wiem, że kończy się promocja, a i sam pewności nie mam, dopóki nie przeczytam regulaminu ;-)
ODPOWIEDZ