Plush Abonament
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Plush Abonament
szuetam20@tlen.pl,
z pozycji forum nie posiadam wglądu na konto numeru, aby zweryfikować opisaną sprawę. Prześlij zatem pytanie wraz z danymi (imię, nazwisko, PESEL) przez ten formularz. Jeżeli podasz mi tutaj numer zgłoszenia, postaram się przyśpieszyć udzielenie odpowiedzi.
z pozycji forum nie posiadam wglądu na konto numeru, aby zweryfikować opisaną sprawę. Prześlij zatem pytanie wraz z danymi (imię, nazwisko, PESEL) przez ten formularz. Jeżeli podasz mi tutaj numer zgłoszenia, postaram się przyśpieszyć udzielenie odpowiedzi.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

-
szuetam20@tlen.pl
- Prawie PlusManiak
Halo, jakaś odpowiedź?
Dzień dobry,
mam w plushu 5 numerów. Wszystkie wcześniej przeniesione z innej sieci, ostatnie 2 jakiś miesiąc temu i na nie mam ofertę 20zł za numer, umowa bezterminowa.
Na pierwsze 2 numery, z którymi przechodziłem do Plusha kończy mi się umowa terminowa i chciałbym się upewnić jak to wygląda przy przedłużeniu umowy na ofertę bezterminową. W ogóle to dostałem ofertę na 30zł, co tak średni mnie satysfakcjonuje, widomo serce cebularza boli, jak kilka tygodni wcześniej miał tańszą ofertę. Czy przy przedłużeniu umowy dla 2 numerów w ogóle funkcjonuj abo na pół przy ofercie Plush M za 50zł na numer minus 10zł za zgody. Szczerze, to słabo wygląda ta nowa oferta.
mam w plushu 5 numerów. Wszystkie wcześniej przeniesione z innej sieci, ostatnie 2 jakiś miesiąc temu i na nie mam ofertę 20zł za numer, umowa bezterminowa.
Na pierwsze 2 numery, z którymi przechodziłem do Plusha kończy mi się umowa terminowa i chciałbym się upewnić jak to wygląda przy przedłużeniu umowy na ofertę bezterminową. W ogóle to dostałem ofertę na 30zł, co tak średni mnie satysfakcjonuje, widomo serce cebularza boli, jak kilka tygodni wcześniej miał tańszą ofertę. Czy przy przedłużeniu umowy dla 2 numerów w ogóle funkcjonuj abo na pół przy ofercie Plush M za 50zł na numer minus 10zł za zgody. Szczerze, to słabo wygląda ta nowa oferta.
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj soprano99,
Jeśli chciałbyś porozmawiać z konsultantem DUK, podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl. W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
w przypadku dwóch umów utrzymaniowych (przedłużenie umowy), powyższy rabat nie będzie przyznany.
Jeśli chciałbyś porozmawiać z konsultantem DUK, podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl. W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

Dzień dobry.
Na początku listopada skończyła się umowa terminowa (Plush Abo 40+ na 3 numery). W chwili obecnej jest umową na czas nieoznaczony. Czy przy przedłużeniu umowy na czas oznaczony otrzymam lepsze warunki niż obecnie (25 zł i 30GB dla każdego numeru). Oczywiście podana cena przy rabacie za efakture.
Na początku listopada skończyła się umowa terminowa (Plush Abo 40+ na 3 numery). W chwili obecnej jest umową na czas nieoznaczony. Czy przy przedłużeniu umowy na czas oznaczony otrzymam lepsze warunki niż obecnie (25 zł i 30GB dla każdego numeru). Oczywiście podana cena przy rabacie za efakture.
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj Rob74,
podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

Witam
Chciałbym wybrać ofertę i sprzęt na przedłużenie umowy, do tej pory wielokrotnie robiłem to przez stronę Plusha poprzez pozycję "Przedłuż umowę" wpisywało się swój nr tel. po czym otrzymywało się kod weryfikacyjny, wpisywało go na stronie i następowało logowanie na swój numer/konto. Teraz brak tej opcji, jedynie konsultanci. Czy to przejściowe ?
Chciałbym wybrać ofertę i sprzęt na przedłużenie umowy, do tej pory wielokrotnie robiłem to przez stronę Plusha poprzez pozycję "Przedłuż umowę" wpisywało się swój nr tel. po czym otrzymywało się kod weryfikacyjny, wpisywało go na stronie i następowało logowanie na swój numer/konto. Teraz brak tej opcji, jedynie konsultanci. Czy to przejściowe ?
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj v4n,
pracujemy nad przywróceniem tej funkcjonalności na naszej stronie.
pracujemy nad przywróceniem tej funkcjonalności na naszej stronie.

Hej. Mogę prosić o przekazanie ponownego wniosku MNP do odpowiedniej konkretnej osoby
chodzi o skrócenie daty MNP.
Bede bardzo wdzięczny
CASE/251202/660 Wniosek MNP
Bede bardzo wdzięczny
CASE/251202/660 Wniosek MNP
- Marta_Plus
- Specjalista Plusa
Ron,
Poprosiłam o przyśpieszenie udzielenia odpowiedzi na podany numer zgłoszenia.

Niestety nic... Może jest możliwość ponownego przesłania wsniosku... Z MNP na jutro 05.12
Zrobić inne zgłoszenie czy wystarczy j/w?
Ps. Taka ciekawostka, zamawiając Plush Abo można wybrać kurier lub PACzKoMAt.
świetna sprawa.
Umowę podpisujemy przez potwierdzenie w mObywatel. Pozytywne zmiany.
Zrobić inne zgłoszenie czy wystarczy j/w?
Ps. Taka ciekawostka, zamawiając Plush Abo można wybrać kurier lub PACzKoMAt.
Umowę podpisujemy przez potwierdzenie w mObywatel. Pozytywne zmiany.
- Marta_Plus
- Specjalista Plusa
Ron,
Nie trzeba, ponowiłam prośbę.

Dostałem SMSa od Plus o aktywacji numeru docelowego w sieci, ale dalej jest tymczasowy na karcie, a obecny działa jeszcze na poprzednim operatorze. Chyba ktoś chciał już pomóc, ale coś poszło nie tak 
- Marta_Plus
- Specjalista Plusa