Błąd w cennikach
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
-
domur
- PlusManiak
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Błąd w cennikach
Witajcie, we wszystkich aktualnych cennikach ofert na kartę zarówno Plusa jak i Plusha jest błąd
Kodem *101*11*06# włącza się blokadę powiadamiania o czasie i koszcie połączenia a kodem *101*00*06# wyłącza się wspomnianą blokadę a nie jak to jest w cennikach...
Kodem *101*11*06# włącza się blokadę powiadamiania o czasie i koszcie połączenia a kodem *101*00*06# wyłącza się wspomnianą blokadę a nie jak to jest w cennikach...
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
Re: Błąd w cennikach
Witaj domur,
temat przekazałam do właściwych osób.
temat przekazałam do właściwych osób.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Pozwolę sobie tutaj zadać nieco inne pytanie:
Mianowicie, czy istnieje skuteczny sposób wyłączenia (dezaktywowania) usługi Pay4Me, czyli wykonywania połączeń na koszt odbiorcy, a jeśli tak to jak można tego dokonać ? Niestety nie jest to możliwe z poziomu mobilnej aplikacji iPlus.
Pytanie dotyczy oferty Plush na kartę
Mianowicie, czy istnieje skuteczny sposób wyłączenia (dezaktywowania) usługi Pay4Me, czyli wykonywania połączeń na koszt odbiorcy, a jeśli tak to jak można tego dokonać ? Niestety nie jest to możliwe z poziomu mobilnej aplikacji iPlus.
Pytanie dotyczy oferty Plush na kartę
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
Plush,
blokadę możesz zlecić kontaktując się telefonicznie bądź mailowo z naszym BOK (podaj numer, którego sprawa dotyczy oraz dane: imię i nazwisko, numer PESEL).
blokadę możesz zlecić kontaktując się telefonicznie bądź mailowo z naszym BOK (podaj numer, którego sprawa dotyczy oraz dane: imię i nazwisko, numer PESEL).

to na Waszej stronie https://bok.plus.pl/article/542 jest błędna informacja o Pay4me jak poniżej
Bardzo proszę o przyspieszenie zgłoszenia numer: CASE/260130/1234 z dnia 30 stycznia 2026 r.Joanna_Plus pisze: ↑30 sty 2026, o 14:37 Plush,
Z góry bardzo dziękuje
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
domur,
poprosiłam o weryfikację.
Plush,
poprosiłam o weryfikację.
Plush,
Prośba przekazana dalej.

Jak widać informacja nie jest błędnadomur pisze: ↑30 sty 2026, o 14:51 to na Waszej stronie https://bok.plus.pl/article/542 jest błędna informacja o Pay4me jak poniżej
To jeszcze starsza wersja serwisu iPlus, w nowej wersji opcji związanej z usługą Pay4Me brak.
Pytanie: Jak dostać się aktualnie do starszej wersji iPlus
Plush, nie wiem czy tak samo w prepaid, ale sprawdź
21 sty 2026, o 18:51
Basia_Plus pisze: ↑
dostęp do starszej wersji uzyskasz, wybierając w webowej wersji aplikacji zakładkę Pomoc, a następnie Zgłoś reklamację.
Ron dziękuje za podpowiedź, ale to rozwiązanie niestety nie działa w przypadku prepaid'a. A tak na marginesie, to nowa webowa wersja iPlus, jak dla mnie jest cały czas mało użyteczna.
Najprościej... Nie zakładać konta w plus.pl i korzystać z normalnej, działającej dobrej starej wersji webowego eboku