Dzień dobry,
kończy mi się umowa w Plusie, dla trzech numerów, oferta konkurencji interesująca, ale chcę zostać nadal w sieci Plus.
Czy mogę prosić o jakieś ciekawe oferty , które pozwolą mi na pozostanie w Plus bez zastanawiania się ile gdzie indziej bym oszczędził?
Przedłużenie umowy
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
-
slawmnie
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Re: Przedłużenie umowy
Witaj slawmnie,
podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Witam. Dawno tu nie zaglądałem, ale dostałem dziś ofertę na przedłużenie 3 umów i jakież jest moje rozczarowanie.
Propozycja jest o ponad 100% większa niż mam obecnie. No cóż, plus raczej nie chce ze mną dalej współpracować . Konkurencja raczej mnie przygarnie
Propozycja jest o ponad 100% większa niż mam obecnie. No cóż, plus raczej nie chce ze mną dalej współpracować . Konkurencja raczej mnie przygarnie
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj wiesiorek,
jeśli chciałbyś, aby konsultant ponownie się z Tobą skontaktował, podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
jeśli chciałbyś, aby konsultant ponownie się z Tobą skontaktował, podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

wysłane
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
wiesiorek,
wiadomość dotarła - dziękuję. Przekazałam do konsultanta DUK prośbę o kontakt.