10. Dezaktywację Usługi można zlecić:
a. Wysyłając SMS o treści: KONIEC OFERTA1 pod numer 2601 lub
b. Logując się do iPlus
i krótkie pytanie do Ciebie Joanna_Plus
Czy coś wiadomo, bo w Regulamin Usługi 1=1, jest data tylko 27.07.2026r. do 31.08.2026 ?? Co dalej ?
I drugie pytanie, taryfy się nie zmieniły??, bo widzę w aplikacji, że po MNP jest stara taryfa Giga Plus, ale już z pakietem 1=1?
A cennik w aplikacji, to już w ogóle pokazuje - CENNIK PRZEDPŁACONYCH USŁUG KOMUNIKACJI ELEKTRONICZNEJ „Giga Plus ZT” („Cennik”) Wersja z dnia 27.11.2025 r.
To w przypadku tych starszych taryf, po aktywacji pakietu (jak rozumiem, to jest pakiet) zmienia się taryfa?? Bo jest informacja, że nie ma powrotu ...
Czyli nie ma powrotu do innych pakietów? Czy taryfy?
Niech mnie ktos wreszcie uświadomi co z pakietami 9900 GB czy 14400 GB rocznie za 35,45 zł miesięcznie. Czy te pakiety będą dostępne jeśli :
1.kupię dzisiaj nowy starter Plusa
2. czy te pakiety z dużymi paczkami danych będą dostępne po 1.stycznia 2027 ?
Jaka inna oferta prepaid Plusa obecnie pozwala na korzystanie z podobnych paczek danych? Maxi Plush ? Ale z tego co widze milion GB na 6 miesięcy po zakupie startera. Czyli trzeba co pół roku wyrzucać kartę SIM i po nową do Żabki ? No bardzo ekologicznie..
Prepaid jest dla mądrych i bogatych, a abonament dla leniwych i ubogich:)
Sim+ pisze: ↑3 sie 2026, o 18:00
Niech mnie ktos wreszcie uświadomi co z pakietami 9900 GB czy 14400 GB rocznie za 35,45 zł miesięcznie. Czy te pakiety będą dostępne jeśli :
1.kupię dzisiaj nowy starter Plusa
W takim razie nie rozumiem dlaczego pakiety za 35,45,50zł miesięcznie ,które są w taryfach Giga z dużą paczką danych, zostają likwidowane na rzecz tańszych taryf za 30zł . Są ludzie którzy potrzebują więcej GB niż 300GB na 30 dni w nowej ofercie. I Plus zmusza do nowej oferty, która jest tańsza, nie oferując dużych paczek danych dla nowych starterów.
Czyli Plus nie chce zarabiać więcej niż 30zł miesięcznie za kartę SIM ?
A czy szanowny Plus może potwierdzić iż nie ruszy oferty Maxi Plush z milionem GB za 6 miesięcy przy doładowaniu 35zł ? Gdybyście zabrali te GB z oferty Plusha na kartę, nie byłoby żadnych przywilejów w stosunku do innych ofert Plusa ani ofert konkurencji w prepaid. Jak dla mnie ,może być 1000 GB miesięcznie, milion i tak się nie wykorzysta.
@Drogi Plusie
Odpowiedź jest równie zagmatwana jak i nowa oferta . Ktoś dobrze skwitował iż jest to oferta północnokoreańska dla wszystkich. 1zł na 1 dzień. Bez wyróżnionych większych pakietów internetu. Bez pytania o pakiety w starszych taryfach.
Mam tylko nadzieję że w Nowym Roku Plush na kartę pozostanie z obecnymi pakietami , bo to jedyna rzecz która mnie trzyma w Plusie. Nie potrzebuję miliona, ani 100.000 GB , ba nawet nie chcę 10.000 GB, chcę 800 GB miesięcznie w rozsądnej dla prepaida cenie. Niczym innym nie możecie już konkurować to konkurujcie pakietami internetu.
Oferta jest bardzo do przyjęta. Już wszędzie Ci piszą, że jak potrzebujesz setek GB, to wykup dodatkowe pakiety... albo zostaw to co masz w starszych taryfach.
Jak potrzebunesz na kilka miesięcy tylko numeru, to utrzymun obecne.