Przedłużenie umowy
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
-
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Przedłużenie umowy
Mam pytanie, czy mi się wydaje czy nie ma już możliwości przesłużenia umowy na Internet LTE tylko na 12 miesięcy?
Kilka dni temu sprawdzałam ofertę i pokazało mi, że mogę przedłużyć na 12m-cy + 5 brakujące do końca umowy, teraz mam tylko 25m-cy+5 brakujące do końca umowy... Dodam, że chodzi o umowę bez sprzętu, tylko karta SIM
Kilka dni temu sprawdzałam ofertę i pokazało mi, że mogę przedłużyć na 12m-cy + 5 brakujące do końca umowy, teraz mam tylko 25m-cy+5 brakujące do końca umowy... Dodam, że chodzi o umowę bez sprzętu, tylko karta SIM
Re: Przedłużenie umowy
Nie ma.
Tez mam taką sytuację....
Czekam aż znów się pojawi, nie podpisze umowy na 30 miesięcy.
Tez mam taką sytuację....
Czekam aż znów się pojawi, nie podpisze umowy na 30 miesięcy.
Mam nadzieję, że to tylko taka zagrywka przed mistrzostwami, żeby nałapać ludzi na umowy 24 miesięczne i że już niedługo 12-stki wrócą, bo też chcę na taką przedłużyć...
No przecież to istna paranoja... nie dość że w nowej umowie Power LTE jest tańszy to teraz jeszcze w nowej umowie jest na 24 m-ce a w przedłużeniu na 25!!!
Złożenie wypowiedzenia nie zmienia sytuacji? CP też zabrało na DUK 12stki.
Ja się załapałem a już tydzień wszystko stoi, niby problem techniczny z wysyłaniem tylko sim :D
Przy tak dynamicznym rozwoju sieci LTE w Polsce i coraz to nowych ofertach, także konkurencji, strach brać jakąkolwiek umowę dłuższą, niż na 12 miesięcy, najlepiej na czas nieoznaczony (ale takich teraz jak na lekarstwo). Jak patrzę na oferty cenowe i GB sprzed kilkunastu miesięcy, to wierzyć się nie chce, ale są w kraju osoby, które jeszcze płacą po 40zł za 5GB danych bez żadnych opcji no limit, ciągnąc stare umowy.
Ja mam osobiście umowę 25 +25 GB LTE na czas nieoznaczony za 34,90 miesięcznie i będę musiał chyba złożyć wypowiedzenie tak dobrej cenowo oferty, bo mieszkam w zasięgu HSPA+, a prędkości ostatnimi czasy tak poleciały na łeb, że cudem osiągam 1Mb/s, często mam ok 512kb/s w obie strony, czyli tyle ile mają za darmo użytkowcy Aero 2.
I wychodzę z założenia, że nie ma sensu płacić za coś, co inni mają za darmo.
Ja mam osobiście umowę 25 +25 GB LTE na czas nieoznaczony za 34,90 miesięcznie i będę musiał chyba złożyć wypowiedzenie tak dobrej cenowo oferty, bo mieszkam w zasięgu HSPA+, a prędkości ostatnimi czasy tak poleciały na łeb, że cudem osiągam 1Mb/s, często mam ok 512kb/s w obie strony, czyli tyle ile mają za darmo użytkowcy Aero 2.
I wychodzę z założenia, że nie ma sensu płacić za coś, co inni mają za darmo.
- Krzysiek_Plus
- Specjalista Plusa
Dalej jest taka możliwość, oferta tymczasowo została usunięta z sklepu internetowego, czyli również z naszej strony.kirstucha pisze:Mam pytanie, czy mi się wydaje czy nie ma już możliwości przesłużenia umowy na Internet LTE tylko na 12 miesięcy?
Oferta dalej dostępna przez punkt plusa/salon czy też kontakt z BOK.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Kod: Zaznacz cały
Oferta dalej dostępna przez punkt plusa/salon czy też kontakt z BOK
Czy może komuś z forumowiczów udało się tak jak Krzysiek mówi przedłużyć umowę na tylko sim, bez limitu na 12 miesięcy + czas do końca poprzedniej, czy tylko ja mam pecha?
- Krzysiek_Plus
- Specjalista Plusa
rlip, czyli masz jeszcze 8 miesięcy do końca obecnego kontraktu? Krótsze oferty są dostępne najwcześniej 6 miesięcy przed końcem obecnej umowy.

Tak, ale 2 tygodnie temu mogłem przedłużyć na krótszy okres, a teraz już nie mogę,
bo zakładka z tego screena "tylko sim" zniknęła :(
http://www.plusforum.pl/viewtopic.php?f ... 19#p126873
bo zakładka z tego screena "tylko sim" zniknęła :(
http://www.plusforum.pl/viewtopic.php?f ... 19#p126873
-
- PlusManiak
Witam czy można samemu zadzwonić do duk? A jeżeli można to mógł by ktoś podać numer z góry dzięki
Re: Odp: Przedłużenie umowy
Nieprawda. Jestem w okresie wypowiedzenia. Zarówno przez telefon jak i w punkcie zaproponowano mi tylko umowy na 24-25 miesięcyKrzysiek_Plus pisze:Dalej jest taka możliwość, oferta tymczasowo została usunięta z sklepu internetowego, czyli również z naszej strony.kirstucha pisze:Mam pytanie, czy mi się wydaje czy nie ma już możliwości przesłużenia umowy na Internet LTE tylko na 12 miesięcy?
Oferta dalej dostępna przez punkt plusa/salon czy też kontakt z BOK.
- Krzysiek_Plus
- Specjalista Plusa
arturo1132, nie ma takiej możliwości.
korek2, promocja jest dalej dostępna, zarówno POWER LTE z modemem lub routerem
na 12 miesięcy jak i opcji "bez sprzętu"
korek2, promocja jest dalej dostępna, zarówno POWER LTE z modemem lub routerem
na 12 miesięcy jak i opcji "bez sprzętu"

W sobotę byłem w APS-ie i żadnej takiej oferty nie dostałem