Jak można było zauważyć, mnie intryguje maszyneria elektroniczna, czyli mówiąc prościej - głupi sprzęt, co tylko 0 i 1 rozróżniać potrafi (w skrócie: komputer), a nieco precyzyjniej programowanie - nie tylko aplikacji, a bardziej przede wszystkim skryptów PHP czy stron HTML. Na poważniejsze projekty kiedyś też przyjdzie czas, na studiach
Tymczasem, coby nie być gołosłownym, chciałem Wam zaprezentować kilka moich dzieł, m. in.:
- Galeria szkolna, której jestem samodzielnym autorem (moje zdjęcia w niej też tam są, ot choćby tutaj)
- Zespół templatek dla Fundacji Szczęśliwe Dzieciństwo - jako że strona jest teraz uzupełniana, bo tworzona zupełnie od nowa (stara jest nieznośna), dostępna jest pod tym roboczym adresem.
- A także strona projektu w/w fundacji: http://www.owe.fsd-projekty.eu
W tym roku planuję może ruszyć z prywatną stroną, w końcu czego nie ma w Internecie, tego nie ma w rzeczywistości
Jeśli chodzi o twórczość innego rodzaju - artystą w żaden sposób nie jestem ale felietonopodobne teksty (jak już można było zauważyć) lubię czasem stworzyć
No i na razie byłoby tego chyba tyle, nic więcej mi się nie kojarzy w tej chwili.