Taryfa Nowy Plush
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
-
hj1978
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Taryfa Nowy Plush
Cześć,
Próbuję uruchomić pakiet 200GB przez SMS o treści "zgoda" na nr 80600.
Karta rejestrowana z wczoraj.
Numer nie reaguje, żadne odrzucenie lub przyjęcie na promocje.
Promocja powinna nadal być aktywna:
https://api.plus.pl/file/files/file/reg ... adarmo.pdf
Próbuję uruchomić pakiet 200GB przez SMS o treści "zgoda" na nr 80600.
Karta rejestrowana z wczoraj.
Numer nie reaguje, żadne odrzucenie lub przyjęcie na promocje.
Promocja powinna nadal być aktywna:
https://api.plus.pl/file/files/file/reg ... adarmo.pdf
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj hj1978,
i pod kodem *147# widnieje taryfa Nowy Plush?
i pod kodem *147# widnieje taryfa Nowy Plush?
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Tak, i przedtem udało mi się też włączyć "rok wartość konta"
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
hj1978,
jeżeli pakiet nie zostanie przyznany w ciągu 72 godzin, prześlij proszę krótki opis sprawy wraz z numerem telefonu i danymi (imię i nazwisko oraz numer PESEL) przez ten formularz. Jeśli podasz nam numer zgłoszenia, postaramy się przyśpieszyć udzielenie odpowiedzi.
jeżeli pakiet nie zostanie przyznany w ciągu 72 godzin, prześlij proszę krótki opis sprawy wraz z numerem telefonu i danymi (imię i nazwisko oraz numer PESEL) przez ten formularz. Jeśli podasz nam numer zgłoszenia, postaramy się przyśpieszyć udzielenie odpowiedzi.

Witajcie,
Czy ktoś wie czy obowiązuje karencja dwa lata w przypadku przenoszenia numeru? Chodzi o to, że teraz jestem w taryfie Nowy Plush, przeniosę numer do innej sieci i jak wrócę np. po pół roku to czy będę mógł znów wybrać tę taryfę?
Czy ktoś wie czy obowiązuje karencja dwa lata w przypadku przenoszenia numeru? Chodzi o to, że teraz jestem w taryfie Nowy Plush, przeniosę numer do innej sieci i jak wrócę np. po pół roku to czy będę mógł znów wybrać tę taryfę?
@misiek122, Nie wiem o jaką karencje Ci chodzi, ale tak na dzień dzisiejszy taryfa Nowy Plush jest aktualna i można przenieść numer bezpośrednio do Nowy Plush jak i zmienić taryfę.
@Ron w podwieszonym temacie o promocjach jest przy taryfie Nowy Plush wzmianka o karencji więc myślałem, że to nadal obowiązuje.
Okres karencji, jest to okres dla ważności dla usług przychodzących, czyli ważności numeru w sieci w którym można przyjmować połączenia.
730 dni (17 520 godzin), liczony od upływu okresu ważności dla usług wychodzących, po
wcześniejszym dokonaniu zasilenia.
Dziękuję za wyjaśnienie i pomoc. Teraz wszystko jasne.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
PawelWarszawa
- Początkujący PlusManiak
Dzień dobry.
Obecnie posiadam taryfę Nowy Plush z uruchomionymi „Internet, SMS, MMS bez limitu” oraz „Plush Internet Promo BS”. W regulaminach obydwu usług pojawił się zapis, że będą one oferowane tylko do końca tego roku.
Czy jeśli teraz posiadam włączone obydwie usługi, to nie rezygnując z nich, w 2026 roku nadal będę mógł z nich korzystać? Jeśli doładuję konto w 2026 roku, to zostanie naliczony mi bonus w postaci GB internetu, a pakiet SMS-owy będzie mógł być przedłużony, czy też może usługi te zostaną osobom taki, jak ja wyłączone?
Pozdrawiam
PawelWarszawa
Obecnie posiadam taryfę Nowy Plush z uruchomionymi „Internet, SMS, MMS bez limitu” oraz „Plush Internet Promo BS”. W regulaminach obydwu usług pojawił się zapis, że będą one oferowane tylko do końca tego roku.
Czy jeśli teraz posiadam włączone obydwie usługi, to nie rezygnując z nich, w 2026 roku nadal będę mógł z nich korzystać? Jeśli doładuję konto w 2026 roku, to zostanie naliczony mi bonus w postaci GB internetu, a pakiet SMS-owy będzie mógł być przedłużony, czy też może usługi te zostaną osobom taki, jak ja wyłączone?
Pozdrawiam
PawelWarszawa
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj PawelWarszawa,
Tak.PawelWarszawa pisze: ↑29 sie 2025, o 04:40 Czy jeśli teraz posiadam włączone obydwie usługi, to nie rezygnując z nich, w 2026 roku nadal będę mógł z nich korzystać? Jeśli doładuję konto w 2026 roku, to zostanie naliczony mi bonus w postaci GB internetu, a pakiet SMS-owy będzie mógł być przedłużony

Plush na kartę, pakiet za 25 zł nie został aktywowany :(
Dzień dobry, ale nie dla mnie
Doładowałem jak co miesiąc w ten sam dzień 30 minut przed aktywacją nowego pakietu kwotą 30 zł około 12:00, pakiet aktywował się o 12:27. Całkowita kwota na koncie 50 zł i 34 grosze. O godzinie 12:27 taki komunikat :
"Promocja Internet,Rozmowy,SMS/MMS bez limitu nie zostala aktywowana z powodu niewystarczajacych srodkow na koncie. Doladuj konto i korzystaj z pakietu."
Sprawdzam stan konta : 20 zł i 32 grosze, a powinno być 25 zł. Proszę o pomoc i wyjaśnienie sytuacji, gdyż nie mogę teraz wykonywać połączeń, ani korzystać z internetu
"Promocja Internet,Rozmowy,SMS/MMS bez limitu nie zostala aktywowana z powodu niewystarczajacych srodkow na koncie. Doladuj konto i korzystaj z pakietu."
Sprawdzam stan konta : 20 zł i 32 grosze, a powinno być 25 zł. Proszę o pomoc i wyjaśnienie sytuacji, gdyż nie mogę teraz wykonywać połączeń, ani korzystać z internetu
Ostatnio zmieniony 16 mar 2026, o 16:20 przez Joanna_Plus, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono wątki - ten sam temat.
Powód: Połączono wątki - ten sam temat.
Re: Plush na kartę, pakiet za 25 zł nie został aktywowany :(
Musisz zrobić zgłoszenie i podać tutaj jego numer. Na podstawie Twojego posta na forum nikt nic nie wyjaśni bo niby jak? 
Jak mam zrobic zgłoszenie ?
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
Spark,
wyłącz transmisję danych. Następnie przeloguj urządzenie. Po jego ponownym włączeniu (nadal bez aktywnej transmisji danych) sprawdź saldo konta.
wyłącz transmisję danych. Następnie przeloguj urządzenie. Po jego ponownym włączeniu (nadal bez aktywnej transmisji danych) sprawdź saldo konta.