Jest potwierdzenie Jak zawsze bardzo bardzo dziekuje
Edit 17:53:
Kolejna Pozytywna zmiana, ustawione VoLTE na kartach z automatu. Jeszcze jakiś miesiąc/dwa wcześniej należało dokonać samodzielnej aktywacji.
Przed wczoraj przyszła pierwsza faktura na 40zł zamiast 20zł, złożyłem reklamacje telefonicznie.
Połączony numer należy do mojego brata, jak wysłał mój kod to dostał potwierdzenie że ja i on będziemy mieli abonament na pół (ja takiego potwierdzenia nie otrzymałem, lecz upewniłem się na infolinii że mój kod został wykorzystany).
Pani na infolinii przyjęła reklamację, podała mi numer wygenerowanego dokumentu 27359503.
Zostałem poinformowany że rozpatrywanie może zająć do 30dni lecz termin płatności mam wcześniej, co zrobić gdy przyjdzie termin ale wniosek nie będzie jeszcze rozpatrzony?
ppawel pisze: ↑12 gru 2025, o 12:48
Pani na infolinii przyjęła reklamację, podała mi numer wygenerowanego dokumentu 27359503.
poprosiłam o przyśpieszenie udzielenia odpowiedzi na powyższe zgłoszenie.
Obowiązek zapłaty kwestionowanej kwoty zostaje zawieszony do czasu rozpatrzenia reklamacji.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?
Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Basia_Plus pisze: ↑12 gru 2025, o 13:26
poprosiłam o przyśpieszenie udzielenia odpowiedzi na powyższe zgłoszenie.
Obowiązek zapłaty kwestionowanej kwoty zostaje zawieszony do czasu rozpatrzenia reklamacji.
Dziękuję zgłoszenie rozpatrzone pozytywnie w bardzo szybkim terminie
Hej. W iPlus po włączeniu pakietu 200GB za 4zł nie rusza licznik GB. Czyli tak jakby się zawiesił w aplikacji, po mimo korzystania z internetu w sieci. Coś może Wam wiadomo???
Limit roamingowy też się nie odnowił. Na pewno nie w aplikacji. Specjalnie przeniosłem numer i wróciłem, bo mówie się zawiesiło, a tutaj dalej nie działa prawidłowo.
Chyba wybiore na kartę, zawsze dobrze wszystko funkcjonuje i pod większą kontrolą.
Edit: 29.12.2025
Musiałem oczywiście na samym początku aktywować efakturę, bo oczywiście nie była aktywna mimo informacji w umowie... Od początku powstania oferty implementacja w iPlus, to wielka porażka. Szkoda.
Witam. Poszukuję nowej sieci i padł wybór na Plush.
Planuje wybrać ofertę na Abonament "Razem taniej 50% Rabat" oferta M, dla dwóch numerów. Widzę jakąś wzmiankę o wysyłanym kodzie zaproszeniowym dla znajomych? Ale to raczej mnie w tym przypadku nie dotyczy.
Jednakże numery które chcę przenieść nie należą do mnie (fizycznie należą, jednak jeden jest zarejestrowany na inną osobę, a drugi na mnie).
Czy w tym przypadku mogę dokonać migracji do Plush na abonament w wymienionej promocji czy będę musiał dokonać cesji na numer.
iMarek pisze: ↑5 sty 2026, o 13:11
Jednakże numery które chcę przenieść nie należą do mnie (fizycznie należą, jednak jeden jest zarejestrowany na inną osobę, a drugi na mnie).
Czy w tym przypadku mogę dokonać migracji do Plush na abonament w wymienionej promocji czy będę musiał dokonać cesji na numer.
jeśli numer u obecnego operatora jest zarejestrowany na inną osobę, to należy dokonać jego przepisania (cesji).
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?
Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Witam
Posiadam 3 nr w abonamencie
W listopadzie aneksowałem dwa z nich zaznaczając w rozmowie z konsultantem aby trzeci pozostał bez zmian.
I tu zaczynają się schody.
Konsultant poinformował mnie przy aneksowaniu ,że na jednym numerze będzie podwyżka z 19,99 na 24,99 , drugi pozostaje bez zmian 24,99 natomiast trzeciego nie ruszamy.
Oczywiście faktura jaką dostałem za trzeci nr jest wyższa, było 19,99 jest 24,99.
Złożyłem reklamację na którą dziś dostałem odpowiedź. Otóż z racji aneksowania dwóch numerów na trzecim został mi wyłączony rabat 5 zł za "duety" o czym konsultant podczas aneksowania wspomnianych dwóch nr mnie nie poinformował.
Chyba, że dla konsultanta stwierdzenie "bez zmian" równa się wyłączenie rabatu i podwyżka 5zł?
Teraz poszła kolejna reklamacja z prośbą o odsłuchanie rozmowy z konsultantem.
Prośba o przyspieszenie odpowiedzi
Nr reklamacji CASE/260127/1166
Mam jeszcze pytanie odnośnie przedłużenia umowy.
Czy dobrze rozumiem iż wybierając abo za 40zł dostaję kod rabatowy,przekazuję go np żonie, żona wybiera taki sam abonament i mamy abonamenty po 20zł ?
Dodam że żona także ma umowę bezterminową w plush