Skorzystaj z pakietu 25GB z okazji zakończonych Mistrzostw Świata w piłce siatkowej mężczyzn Filipiny 2025.
Aby otrzymać pakiet 25GB wyślij bezpłatny SMS o treści 25GB pod numer 80282
Wspomniany pakiet jest jednorazowy i ważny przez 30 dni od daty pierwszej aktywacji.
Promocja obowiązuje od 29 września do 31 października 2025 roku.
m123m pisze: ↑4 lis 2025, o 12:54
Czy jeśli reklamacja potrwa aż do 30 dni, to mam szansę dostać jeszcze wtedy ten darmowy pakiet 25GB, zgodnie z regulaminem?
Szansa zawsze jest . Decyzję w każdej kwestii podejmuje Departament Reklamacji.
m123m pisze: ↑4 lis 2025, o 12:54
W dniu 31.10.2025r. wysłałem sms o treści 25GB pod numer 80282 (...)
Od tego momentu upłynęło już więcej niż 3 dni, lecz ten darmowy pakiet 25GB nadal nie został dla mnie aktywowany.(...)
W moim przypadku aktywacja powyższego pakietu zajęła Operatorowi 5 dni. Pakiet został aktywowany bez składania reklamacji, ot po prostu tak jakby musiało być. Na innym numerze Plus potrzebował 4 dni.
„Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi.” - Stanisław Jerzy Lec
sl@w_es pisze: ↑4 lis 2025, o 18:09
W moim przypadku aktywacja powyższego pakietu zajęła Operatorowi 5 dni. Pakiet został aktywowany bez składania reklamacji, ot po prostu tak jakby musiało być. Na innym numerze Plus potrzebował 4 dni.
sl@w_es, jestem wdzięczny za podzielenie się swoim doświadczeniem, dobrze wiedzieć. No cóż, poczekam cierpliwie, jeśli włącza to dobrze. U znajomej, której sam poleciłem tę promocję, pakiet został aktywowany tego samego dnia.
Dziś przed południem, t.j. 5.11.2025r. otrzymałem sms z informacją że pakiet został aktywowany. Niedługo potem, po południu, otrzymałem też e-mail, że reklamacja została uznana. Nie wiem, czy obyłoby się bez reklamacji, czy nie, najistotniejsze że szybko zostało to naprawione.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w tym wątku. Również podziękowania dla Plusa za bezpłatną promocję i że ostatecznie "wszystko gra" :)
Dodam jeszcze że jestem z Plusem już od 20 lat.