Jaki telefon wybrać?
-
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Jaki telefon wybrać?
Witam!
Szukam telefonu z dobrym GPS i solidną baterią, z uwagi na częste korzystanie z nawigacji. Pozostałe funkcje bez większego znaczenia. Niedługo kończy mi się umowa, a chciałabym być przygotowana w tym temacie.
Szukam telefonu z dobrym GPS i solidną baterią, z uwagi na częste korzystanie z nawigacji. Pozostałe funkcje bez większego znaczenia. Niedługo kończy mi się umowa, a chciałabym być przygotowana w tym temacie.
Poczytaj tutaj: http://www.spidersweb.pl/2016/09/lg-x-p ... enzja.htmlmartucha0000 pisze:Witam!
Oczywiście dostępny w Plusie: http://www.plus.pl/telefon?deviceTypeCo ... ot=tel-abo
Witam obecnie posiadam LG g3 służy już drugi rok teraz pracuje na nowym androidzie. Jest teraz w abonamencie w okolicach 70zł jakiś telefon godny zastąpienia tego g3. Będę przedłużał umowę i nie wiem czy warto patrzeć za czymś nowym może jakieś smartwatche zamiast nowego tel. Doradźcie
-
- Nowy
Co wybrać.... Huawei p30lite czy Samsung a50
Witam wszystkich użytkowników.
Chciałbym poradzić się Was który telefon wybrać. Oba są w tej samej cenie -1600 zł. Zastanawiam się między Samsungiem a50 A Huawei p30 lite. Najbardziej zależy mi na dobrym aparacie . Mam małą Córeczkę i to Ja chce uwieczniać na fotografiach i filmach. Obecnie korzystam z Samsunga j7 2017 . Ale przyszedł czas na przesiadkę na nowszy model
I drugie pytanie. Telefon chciałbym zakupić w systemie ratalnym na Plus.pl . Interesuje mnie opcja na 48 rat i wiem, że jest taka możliwość - o czym zostałem poinformowany na infolinii. Nie widzę jednak takiego wariantu na stronie Plusa- jedynie opcja 24 raty. O co kaman?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Chciałbym poradzić się Was który telefon wybrać. Oba są w tej samej cenie -1600 zł. Zastanawiam się między Samsungiem a50 A Huawei p30 lite. Najbardziej zależy mi na dobrym aparacie . Mam małą Córeczkę i to Ja chce uwieczniać na fotografiach i filmach. Obecnie korzystam z Samsunga j7 2017 . Ale przyszedł czas na przesiadkę na nowszy model
I drugie pytanie. Telefon chciałbym zakupić w systemie ratalnym na Plus.pl . Interesuje mnie opcja na 48 rat i wiem, że jest taka możliwość - o czym zostałem poinformowany na infolinii. Nie widzę jednak takiego wariantu na stronie Plusa- jedynie opcja 24 raty. O co kaman?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
- Gryzzli
- Starszy Plusmaniak
Re: Co wybrać.... Huawei p30lite czy Samsung a50
Za samsungiem przemawia lepsza bateria i lepsza przesłona ale huawei ma większe zagęszczenie pikseli mpix i 128gb pamięci więc zdjęć napstrykasz masę.
Ja mimo to postawiłbym na Huawei - ale to raczej kwestia uwielbienia marki.
Ja mimo to postawiłbym na Huawei - ale to raczej kwestia uwielbienia marki.
Tylko iPhone nie ma lipy taka prawda.
Nie przesadzajmy, ze iphone, to szpanerstwo trochę patrząc na ceny. Sam mam Cubota, to trochę biedniejszy kuzyn Xiaomi, ale w sektorze budżetowym 500-600 zł są ciekawe oferty i jakość jest zadowalająca.
Witam,
Najgorsze jest to że oferta to w 95% telefony z ekranem 6+. Z telefonów budżetowych faktycznie coś mniejszego znajdziemy ale jak ktoś chce jednak coś więcej to pozostaje mu tylko iphone. A ja mam pytanko czy jest szansa na to by w ofercie Plusa znalazł się telefon z klapką np. Nokia 2720 flip?
Najgorsze jest to że oferta to w 95% telefony z ekranem 6+. Z telefonów budżetowych faktycznie coś mniejszego znajdziemy ale jak ktoś chce jednak coś więcej to pozostaje mu tylko iphone. A ja mam pytanko czy jest szansa na to by w ofercie Plusa znalazł się telefon z klapką np. Nokia 2720 flip?
Jakieś opinie na temat smartfonów z ios? Zastanawiam się czy nie przenieść się z androida włalśnie na ios. dodam, ze interesuje mnie najnowszy iphone 13 pro
Sam nie byłem przekonany do telefonów z ios, ale w końcu postanowiłem zakupić sobie właśnie iphone 13 pro i jestem miło zaskoczony - bateria wytrzymała, wytrzymuje 2 dni przy normalnym korzystaniu (wiadomo, że jak się bawię to mniej). Aparat jak dla mnie bardzo dobry, wodoszczelność jest. Główny aparat robi tak samo dobre zdjęcia jak i przedni. Udane zdjęcia w kiepskim świetle. Nie odczułem żeby ram się zapychał chociaż regularnie go opróżniam i staram się nie zawalać zbędnymi aplikacjami w tle.
Ja wybrałem IPhone 12 o szczerze mówiąc, mam nadzieję, że uda ci się znaleźć dobry sklep z obudowami do telefonów.
Zgadza się, POCO to marka od Xiaomi i jak to bywa z telefonami tego producenta "bebechy" mają zawsze lepsze niż podobne modele innych producentów w tej cenie. Oglądałem jeden w salonie, całkiem spoko wygląda jak za pieniądze, które trzeba wydać.karokoralgol pisze:A co sądzicie o telefonach POCO? Parametry wydają się być w porządku, ale zastanawiam się, jak jest z ich baterią i długością przydatności do użytku? Ich producentem podobno jest Xiaomi
jesli zalezy CI na fotkach, to iphone tak, jesli jestes uzytkownikiem ktory ceni sobie wolnosc, np. podpiecie tel do kompa i skopiowanie zdjec, to zdecydowalbym sie na konkurencje np. samsung, honor, pixel etc.
Wiem, że trochę odgrzewany wątek ale tutaj uważam, że trochę nie masz racji
Korzystałem z telefonów z androidem od wersji 1.6 i ostatnimi czasy tchnęło mnie aby "spróbować" telefonu z iOS.
Przesiadkę uważam za udaną - teraz tak na prawdę widzę jak powinien "działać" telefon. Androida wspominam dobrze z jego początków - instalowanie innych ROMów, kerneli, modyfikacji ale w tych czasach takich rzeczy się już nie robi.
Co go zgrywania zdjęć... próbowałem zgrać jakiś czas temu zdjęcia z POCO - męczarnia, zrywało połączenie co chwilę - ostatecznie musiałem zgrywać wszystko przez wifi-FTP (pc-telefon). Jeśli chodzi o instalowanie aplikacji z "nieznanych źródeł" to android pozwalał na to od zawsze - ios dopiero to wprowadza więc zabzyczymy jak to będzie działać :D
Kiedy mają dostawy w sklepie internetowym
Witam kiedy mają w Plus sklepie internetowym dostawy telefonów????