Dzień dobry, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji. Dodatkowo mam umowę na telewizję w CP. Również proszę o coś sensownego. Interesuje mnie również ten pakiet VOD Disney i Maxslawmnie pisze: ↑5 lut 2025, o 13:53 Dzień dobry,
mam 3 numery w Plus i na serio chcę zostać u Was, ale dostaję jakieś niepoważne oferty, T-mobile oferuje przy nielimitowanym Internecie przejście za kwotę 105 zł/msc, Netia bardzo długi okres bez opłaty a potem abonament na poziomie 30 zł/numer, Play/Virgin zaprasza za 70 zł/msc za wszystkie numery. Chcę zostać u Was, ale na serio - nie chcę do tego dokładać :) Prośba o sensowną ofertę
Przedłużenie umowy
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
-
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Przedłużenie umowy
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj ptr.sik,
podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Obecnie jest promocja gdzie przy między innymi przedłużeniu umowy jest możliwość otrzymania internetu stacjonarnego od Plusa przez światłowód na rok bez opłat. Ja przedłużyłem umowy na dwa numery w październiku 2024 roku. Pewnie już po ptakach ale zapytam czy można się na to jeszcze jakoś załapać?
-
- Moderator
- Kontakt:
emarti, promocje mają to do siebie, że dziś są a jutro ich nie ma, nie działają też wstecz jak się zapewne domyślasz.
Plus Światłowód za 0 zł przez rok.
Plus Światłowód za 0 zł przez rok.
@Basia_Plus,
Wysłałem e-mail z prośbą o kontakt DUK.
Pozdrawiam,
Robert.N
Wysłałem e-mail z prośbą o kontakt DUK.
Pozdrawiam,
Robert.N
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Robert.N,
wiadomość dotarła - dziękuję. Przekazałam prośbę o kontakt.

Kontakt już był, wszystko załatwione pozytywnie.
Dziękuję i pozdrawiam,
Robert
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Robert.N,
Pozdrawiam serdecznie.
super. Dziękuję za wiadomość.
Pozdrawiam serdecznie.

Dobry wieczór.
Mam pytanie dotyczące umowy abonamentu 3w1,dostałem na maila propozycję umowy tego abonamentu i przyznam że dla mnie jest to mało czytelne.Są tam wyszczególnione 3 numery,jeden opłata 99 zł i dwa kolejne po 20zł.
Na infolinii konsultant zapewniał że te 99 zł to cena ostateczna.
W podsumowaniu umowy widnieje cena 139 zł.
Proszę mi to wytłumaczyć.Dziękuje
Mam pytanie dotyczące umowy abonamentu 3w1,dostałem na maila propozycję umowy tego abonamentu i przyznam że dla mnie jest to mało czytelne.Są tam wyszczególnione 3 numery,jeden opłata 99 zł i dwa kolejne po 20zł.
Na infolinii konsultant zapewniał że te 99 zł to cena ostateczna.
W podsumowaniu umowy widnieje cena 139 zł.
Proszę mi to wytłumaczyć.Dziękuje
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj jacman,
z pozycji forum nie posiadam dostępu do konta i możliwości weryfikacji zaproponowanych warunków. Tym samym prośba o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod numerem 601102601.
z pozycji forum nie posiadam dostępu do konta i możliwości weryfikacji zaproponowanych warunków. Tym samym prośba o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod numerem 601102601.

Witam mi Pan konsultant proponuje ofertę na przedłużenie jestem już 30 lat z plusem na która się zgadzam idzie gdzieś się jeszcze o cos dopytać i przychodzi i mówi ze nie może dać mi tej oferty bo już mu ona nie pasuje a jak daje ofertę to na kartę są lepsze cos nie tak z tym plusem się dzieje nie korzystnego widać trzeba będzie chyba zmienić dostawce usług.!!!!!
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj jacquess1,
jeśli chciałbyś, aby konsultant ponownie się z Tobą skontaktował, podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
jeśli chciałbyś, aby konsultant ponownie się z Tobą skontaktował, podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

Witam serdecznie , oferta proponowana przez konsultanta jest nie akceptowana . Dodatkowo prosiłem o kontakt dzień później nikt do mnie nie oddzwonił . Proszę o kontakt z działem DUK. Sprawa dotyczy 2 numerów
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj krisjax,

Dziękuję wiadomość wysłana